Digitalities

Je bent gefotografeerd

Mijn naam is Irma Heisterkamp. Ik ben amateur fotografe en probeer veel richtingen uit. Als jij hier terechtkomt, dan ben ik bezig geweest met portretten of straatfotografie.

Als ik jou heb gefotografeerd wil ik je graag de gelukte foto’s toesturen. Als dank je wel. Wil je de foto’s graag ontvangen, stuur dan een mailtje naar info@digitaliteiten.nl. Met een selfie en de datum dat je bent gefotografeerd. Dan kan ik je herkennen op de foto’s. Soms maak ik honderden foto’s per dag, dus daar help je mij enorm mee.

Lang niet alle foto’s lukken. Dan heb ik de scherpstelling niet goed, of er lopen net wat mensen door het beeld. Of de foto is te licht of te donker.

Wettelijk gezien mag ik in openbare ruimten mensen fotograferen. Echter, ik wil wel rekening houden met je wensen. Wil jij achteraf niet dat ik je foto(‘s) gebruik, dan mag jij mij vragen de foto’s te verwijderen. Ik zal dan alle foto’s die ik van jou gemaakt heb verwijderen.